Picasso proffs!

Lördag bestämde jag och Hannah för att åka in till NYC, och eftersom det var kallt var det museum som gällde igen. Vi bestämde träff med Sara, som är rena rama Manhattan au pairen jämfört med oss. Hon bor i ett penthouse (innebär oftast att det är en hel våning på toppen eller väldigt högt upp i ett hus) Så man ser empire state building från hennes sovrum ;) Hennes värdfamilj har dessutom årskort på museumer så vi kunde komma in gratis på Museum Of Modern Art. Det mest intressanta och roliga bland Modern Art saker (som ibland är helt oförståeliga) var målningar av Picasso under 1912 talet. oftast den 3: december elle senare som det stod på nästan alla tavlor. haha.
Detta var gitarr perioden i Picassos liv och han ritade/målade i kubism. Det var altså mycket raka streck, fyrkanter, trianglar och cirklar. En första anblick på motivet visar sig vara svår, eftersom han järna ritade olika delar av en gitarr på olika ställen i tavlan. Och att vinglaset eller mannnen i bilden inte riktigt såg ut som vi föväntade oss att dem skulle se ut som. Vi tre får iaf från tavla till tavla, för att lista ut och diskutera hur vi ser det. Två gånger får vakterna säga till oss eftersom vi är för nära tavlan och pekar. Efter ca 15 tavlor bestämmer vi oss för att göra ett försök att läsa av motivet utan att kolla på infoskylten först.
-en man,.
-med en hatt!
-och han har ett vinglas där va?
- och gitarren ligger på ett bord, för den där runda formen för bord återkommer igen.

och kan ni tänka er. Vi hade alla rätt! Stolta utnämnde vi oss själva för Picasso proffs! haha :)
Konst blir så mycket mer intressant med lite vetskap om den!

Sedan bar det av till New York Citys bibliotek. Där Carrie i Sex and The City gifte sig, och en hel del andra filmer spelats in. Det var myket vackert och massor av folk som satt och pluggade, surfade och läste i de stora salarna.
Sedan gick vi till en rum som hade et stort ljusbord, där vi kunde rita av våra namns boksäver på bland annat latin, arabiska och grekiska.

Efter det gick vi till Central Station och vandrade runt. Också väldigt vackert. Tills slut avslutade vi med en mumsig Cheese Cake på Magnolia Bakery. MUMS!

På kvällen begav jag mig med Hannah och Sofie till bion. "No strings attached" med Ashton Kutcher vilket var grymt rolig! Så härligt att åka iväg med tjejerna och slappna av, skratta, retas och skojja på svenska :)


Blåser grymt mycket i NYC ibland!



New York City Public Library


New York City Public Library




Central station



Central station



Mini Cooper reklam ;)

Hemsk morgon

Förra veckan stod det på jobbschemat 8-11 på ferdagen. Det kan bara betyda 8-11 am tänkte jag. För jag börjar alltid kl 8 på morgonen. Dock var jag lite fundersam, men glad att det var så lite tid eftersom jag inte kommit upp i 45 timmar den veckan. Dagen innan berättar min värdmamma att dom ska på bio på fredag kväll, så jag frågar funderande om jag ska jobba kvällen. "Yes" säger hon och tittar lite förvirrat på mig. Jag tänker inte mer på det och lägger om mitt schema till 8-11 pm istället. Det är ju mycket bättre, då har jag hela dagen att hitta på ngt plus sovmorgon!

Så jag vaknar på fredagmorgon för att skypa med Christoffer och göra iordning mig för att åka på frukost till en väns hus. kl är 9 och jag hör att barnen fortfarande klagar och skriker lite i sina sängar och att värdmamman inte har gått in för att "väcka dem", byta blöjer och göra dom redo för dagen.
Efter en stund hör jag värdmamman komma in i deras rum och säger "What is happening, I thought you were downstairs" Och jag inser till min förfäran att hon tror att jag ska jobba. Jag blir rädd, för det är uppenbarligen jag som gjort ngt fel, läst av jobbschemat fel eller förstått henne fel. Jag går ner en trappa och frågar om jag ska jobba nu på morgonen. "Yes" säger hon med förvirrat utryck igen och jag känner tårarna rinna ner för mina kinder. Barnen har klagat i säkert en timme och ropat på att få bli "uppväckta" medans deras dumma au pair har sovit, skypat och sminkat sig. Jag förklarar att jag trodde det var kvällen jag skulle jobba,. och hon säger att så är det. Men jobbtiden idag är 8 am till 11 pm.
Eftersom jag kom hem från New Orleans i måndags och var på Fashion Week i tisdags så hade hon lagt 15 timmars jobb på mig på fredagen. För mig är det helt okej, för jag har ändå fått flyga hem på en måndag, bli upphämtad och fått tid att gå på fashion week i tisdags. Men hur ska jag veta att jag ska jobba 15 timmar om det står 8-11 en dag?
Jag kände mig jättedum, och jag tycker verkligen inte om att göra folk besvikna eller att göra fel, så det var första gången jag grät inför min värdmamma, vilket också kändes lite fånigt. Hon förstod dock att jag missförstått tiderna och att hon skulle vara mer noga i fortsättningen att skriva am och pm på schemat.
Men usch, det var en hemsk morgon. Barnen var dock inte miserabla för det och jag hade en jättefin dag i övrigt och filmkväll med vännerna på kvällen.
Vill inte uppleva den morgonen igen!
Hejsvejs.

Jag älskar

Idag har vi 15 grader varmt! WHAT?
I know, I took the sunshine with me ;)
Februari är känd som den kallaste månaden här, men mig gör det abolut ingetting, bara det inte är global uppvärmning, jordens undergång etc.. ;)
Jag kommer hem från New Orleans på måndagen, solen skiner och jag får träffa mina underbara värdbarn igen.
I veckan har jag för första gången verkligen kännt "Jag älskar er mina underbara skrikiga, bajsande och glädjespridande toddlers" Jag har inte än tänkt på hur det kommer bli att lämna dem,. men jag kan bara ana att det kommer bli grymt svårt och ledsamt.
Jag är inte lika euforisk längre när dom säger ett nytt ord. För nu försäker dom säga alla enkla ord jag säger och det kan vara flera per dag. Jag är numera känd som Gaga eftersom Greta på amerikanska är lite klurigare. Bara dom inte förknippar ägg med mitt nya nickname är jag glad. haha!
(För er som ögnat igenom skvallret från Grammy Awards, vilket nog inte är mina föräldrar och därför ger jag dom ett tips på min mystiska metafor)

Ska ta med mina kids ut denna underbara dag och vi ska vara ute längre än 15 min som tidigare vinterdagar.
I morgon fredag är jag så gott som ledig vilket betyder att jag börjar kl 8 på kvällen då barnen redan sover. Så jag ska kika med mina vänner om dom är sugna på Bagels el liknande till frukost ;)

Ska ladda upp lite videoklipp från Modevisningen och New Orleans. Dagen då jag la upp inlägget Fashion Week på min blogg ökade besökarna med 400 %. Så nu vet jag vad som gäller för er ;)

Kram på er!

Bradgley Mischka New York Fashion Week Fall 2011

Tisdag morgon stiger jag upp 5.30 för att göra mig i ordning ta tåget med min värdpappa till New York City.
Min värdmamma jobbar som säljare på ett mindre företag som designar och säljer mestadels hattar till klädföretag. Allt från ståtliga klassiska till moderiktiga vintermössor. Dom samarbetade med Bradgley Mischka för att göra hattar till deras modevisning och därför fick biljetter. Nice! ;)
Bradgley Mischka's Runway började kl 10 men för att vara på den säkra sidan och inte fastna i trafiken var jag ute god tid. Min värdpappa frågade om jag vill komma upp på hans jobb och kika in deras Showroom (Hans jobb är liknande fast i mycket större skala) The showroom är ett rum med alla deras produkter för att kunna visa och göra en bra buissness med andra företagskunder. 
Jag ställde mig frågan, "vill jag vara köpare eller designer?" Det såg grymt inspirerande ut och jag kände mina design och sy kunskaper kittla i fingrarna.
Sedan begav jag mig ner till Starbucks, tog en Vanilla latte och satte mig ner för att vänta på min värdmammas (som var hemma med barnen) kollega Monica. 
Vi beger oss till deras företag och när jag fachinerat ögnat mig igenom deras showroom har jag bestämt mig för att "Tusan, jag vill vara designer här!". Lokalen var ljus och stor och det hängde scarfs och hattar överallt inne på kontoret. Ååh!


Jag och några kollegor begav oss ner för att fånga en taxi och jag kände mig lite extra stolt när vi tokigt cruisade genom gatorna. Alltid roligt att ha en NYC taxi erfarenhet ;)
Innan vi begav oss in i runway rummet gick vi omkring i entren, tog och fick prover av olika slag. Frappino, ögonskugga, mascara, handkräm, tvålar och TRESemmé hårprodukter. Tittade på människor i olika klädkoder och olika klackar!
In på catwalken och hitta sin stol bland en massa människor och sedan sätta sig ner och att kika på dem.
Rumer Willis, Kellie Pickler och Kelly Osbourne satt på första raden,
men tyvärr inga fler "kändis kändisar". Människor som såg rikare ut, homosexuella män, unga kvinnor i röda läppstift och äldre "finare" damer och herrar.
Musik dunket känndes i stolarna och modellerna gick ut en efter en. Otrligt långa med sina klackar, smala, några skräckinjagande smala och håret i en snygg klassisk frisyr.
Det var smakfullt, intressanta detaljer och alla kläder var väldigt vackra. Färgerna var dominerande svart och grått men det är ungefär det man förväntar sig av höstmodet. Rosa och turkost var två andra färger som prydde klänningar och detaljer. Showen varade ca 10 min och det var ett 20 tal utgångar och jag inser att det kostar något enormt med pengar för bara några minuters show. 10 min räckte gott och väl och förstår faktiskt inte hur publiken på våran skolmodevisning orkade med 1,5 timmar.  Men det var absolut värt det och jag önskar jag kunde se några shower årligen! :)


Efter showen fick jag och tjejerna til vår stora glädje vårat hår gjort i TRESemmés tillfälliga salong.
Min frisör är uppenbarligen bög och vi kommer in på ämnet att låter fastnar i huvudet. Speciellt låtar som han just hade, Justin Bieber nya låt "Baby". Jag talade om att jag jobbade med barn hela dagarna och att "The Fresh Beat Band" barnprogrammet var det värsta att ha i huvudet när jag somnar. Till min förvåning kände han till det och replikerade snabbt med att "They are gonna stay single all their life, the show is so embarrassing!"
Vi kom in på ämnet barn och hans kollega frågar om min stylist vill ha barn och adoptera.
"I have a friend that said she could be my surrogat, but I don't want her to do that, the body is gonna look crazy after she has been pregnant" säger han.
Hhahaah!
Ja, vad ska man säga? Att skaffa surrogat är lika vanligt som att beställa latte eller att innan du skaffar barn måste du fundera på om du vill ta konsekvenserna för hur din kropp kommer se ut.
Det kändes som att det kunde platsa i skvallerblaskan.
Kom iaf ut med lockar i mitt hår och var väldigt glad för det ;)
Puss & Kram





Rumer Willis, Kellie Pickler och Kelly Osbourne satt på första raden



Alla hjärtans dag bild

Skickar min kärlek från ovan, över atlanten och genom New York City :)


New orleans = Underbart!

 

New Orleans har varit fantastiskt mina läsare!
Staden har mer hisoria än många andra delar av landet på grund av hamnen. Européer och slavar emigrerade under 1700 talet och har satt sina spår i samhället.
Idag är New Orleans kulturens stad. Musik, Konst, Dans och ,. Party ;)
Jämfört andra städer i södern är New Orleans inte alls like konservativ och du kan verkligen finna allt folk som gör allt möjligt här och klär hur som helst. No rules ;)


Jag träffade Maria på Facebook när jag sökte någon som ville göra en West Coust trip med mig den sista månaden. Eftersom mina värdföräldrar pekat ut New Orleans som en stad värd att besöka blev jag exalterad när jag såg att hon bodde mitt i stan. Vi bestämde oss för att göra ett utbyte. New York mot New Orleans är bland det bästa du kan göra!



Jag kom till henne i fredagskväll och det visade sig att hon var en jättesöt tjej och vi konstaterade efter helgen att det var skönt att vi gick ihop så bra.
En lördag i februari spenderade vi i 20 graders värme med sunglasses bland de franska kvarteren.
Vi satte oss i solen och kollade på Brake Dance uppvisning, kikade på konsten längts gatan och hälsade på hästarna som drog turistvagnarna.
Vi vandrade på Bourbon street och tog varsin drink, vilket var slush med alkohol i. Tittade upp på balkongerna som var pyntade med Mardi Gras festival pynt. Åt beignets på Café du Monde vilket var grymt jäkla gott och grisigt! Sedan satte vi oss i hamnen och avnjöt solen samtidigt som vi lyssnade på en sliten man med gitarr. Staden är väldigt rogivande, intressant och chill. Musik vart än du går, Gitarrer, trumpeter, fiol och till och med tvättbräda!


På kvällen begav vi oss partysugna till bourbon street igen och jag blev inte besviken. Barer, pubar, clubbar och stripclubbar trängdes med varandra längst gatan. Vi tog en drink på ett ställe för att gå med den till nästa ställe som vi hörde hade bra dansmusik. Inget inträde någonstans (förutom stripklubben vi gick in på, men vi blev för snåla för att betala 150 dollar) Mycket folk och mycket dans och alla går hit och dit, vi var nog på 5 clubbar sammanlagt och dansade oss trötta, för att sedan ta streetcar:en hem. Ska du partaja? New Orleans är det som gäller folk!


 

Söndagmorgon går vi på promenad genom Garden District vart Maria bor. Jättefint område med vackra hus! Hennes hus från 1860 talet har typ 5 meter i tak! WOW! Så vackert!
Jag äter för första gången äkta seriös sushi på ett utsökt ställe och finner mig själv med att ÄLSKA SUCHI! Sedan blev det glass ;) Det var alldeles alldeles underbart och jag njöt hela dagen!

 


 

På kvällen tog Maria med mig till bio. Vi såg Blue Valentine och jag hurrade inte direkt. Dock blev jag väldigt förtjust när det visade sig att sätena var extra stora och en servitör kommer till oss och och ger oss meny över mat. Pizza och popcorn var givet! Extra förmånligt, extra dyrt. Men värt det!
Jag är väldigt tacksam över att Maria gjort min helg otroligt bra och uppskattar att jag fick trängas med henne i hennes säng!

 

 

Måndag morgon stiger jag upp kl 5 för att ta taxin till flygplatsen. Jag sitter på flyget och får tårar i ögonen när jag inbillar mig känslan av att landa på Luleå Airport. Hemma känsla. Grymt bra.
Känner mig extra längtad efter när jag överraskat mottager ett underbart sms från Christoffer, vilket jag aldrig får i USA. Känner mig också saknad av mina vänner i Glen Ridge som skickar meddelande om att dom saknat mig i helgen. Jag inser att jag börjat ett liv här och att jag trivs förbaskat bra.

 

 

Idag har jag varit på New York Fashion Week och det var grymt!
Men nu är det sent så ni ska få suga på karamellen tills i morgon ;)

 

Ha det underbart mina vänner i Sverige. Jag saknar er!








Krokodil är mums!








Street car





Marti Gras festival masker


Mardi Gras halsband.

I festivalen som är störst som några veckor så ingår det en hel del plasthalsband i olika färger. Det gäller för killarna som står på balkongen att få tjejen att visa brösten och då förtjänar ett halsband som hon får fånga och lägga runt halsen.
Fångade dock ett eget rött halsband utan tröjryckningar. Dessa är Marias, så ni får fråga henne varför hon är så framgångrik ;)

 
























 


Tomorrow is my trip start!

I morgon börjar min resa genom min topp lista på platser att besöka i USA.
New Orleans!
Har hört att man kan köpa drinkar på gatan, mysa i franska kvarter och gå på bio och beställa in nachos! Låter toppen!
Dags att börja gymvecka nästa vecka ;)

Är lite orolig för att åka inrikes flyg i usa,. har ju aldrig gjort det by my self, men det lär ju vara som alla andra flygplatser. Har redan checkat in online och ska inte checka in  ngt bagage. Lätt som en plätt.
Har fått låna min värdmammas amazonKindle vilket ser ut som en mindre iPad, fast med litet tangenbord och du har den bara för att läsa böcker i. Ladda hem böcker och läser dom på skärmen som inte ser ut som en vanlig skärm utan som nästan ser ut som ett riktigt blad.
Ska läsa "Dear Jhon" av samma författare som till boken (filmen) The Notebook. Ska nog bli prima!
Har också med min dator för att skriva 5 sidor om mig själv på engelska. En hemläxa innan Au Pair helgkurs i March.

Kommer hem på alla hjärtans dag (måndag) så jag komemr uppdatera mitt äventyr då ;)
På tisdag ska jag på Runway show på modeveckan, designer Badgley Mischka.
Aldrig hört talas om dem,. men bland annat Jessica Alba, Tyra Banks och Miley Curys har bärt deras klänningar.
Det är visst svårt att få gå på modevisningar men eftersom min värdmamma säljer hattar och accesoarer till företag så har hon sina kontakter. Ska gå med några av hennes kollegor. Det ska blir riktigt jävla coolt!

nu sova!
Godmorgon Sverige!

Superbowl!!

Jag jobbade söndag kväll eftersom mina värdföräldrar tittar på Supebowl hos en vän, så mina bästaste tjejer kom över. Vi beställde chicken wings, åt chips och drack soda. Jag lekte med barnen första halvlek men kom in lagom i tid till att se pausen då Black eyed Peace, uscher med flera spelade och sedan följde jag det spännande slutet ;)
Vi (inte jag) pratade sport i Tyskland, Sverige, Österrike. Handboll, fotboll och ishockey. haha! Precis som en tjejkväll ska va!

Ungarna var slutkörda efter alla nya ansikten och folk som ville leka med dem, jag fick lägga dom själv för första gången men tog hjälp av Carolina som fick hålla Tyler medans han drack ur nappflaskan. Rebecca börjar skrika och gråta så fort hon är närmare en okänd människa än ngn hon känner sig trygg med. Men det gick bra och alla blev lite förälskade i dom små :)

Det bästa med helgen är att jag bara spenderat halva min lön även fast jag varit på krogen två gånger, käkat ute, varit på outlet, åkt roller skating och haft en härlig kväll med tjejerna!
Köpte också ett scrap booking album som jag kanske tänkte börja kreativera mig med. Finns SÅ mycket roliga scrap booking klistermärken och papper och allt! Ja tusan, jag måste börja! haha :D

Just nu längtar jag till FREDAG då jag flyger till NEW ORLEANS och träffar MAria!
Hon är himla söt som bjuder in mig att bo hos dem och gör ett schema för helgen.

Puss på er!




Bland dom bästa! Sara, Hannah, jag och Tanja + fotbollsspelarna och cake!

Fantastisk helg!

Ja,. Hur ska jag börja berätta om denna underbara helg? Haha.
Den har iaf varit grymt rolig!!

Efter arbetsdagen på fredag bestämde vi oss för att gå till Town Pub. Jag frågade min värdpappa om han kunde köra oss dit. Han är supersnäll!
Vi hämtade upp Tanja och då kommer han med andra förslag om vilka pubar vi kan besöka. Vi bestämmer oss för att åka till en av de pubar han föreslagit.
Han föreslår att vi först går in och tittar om det är bra så kan han vänta med bilen utanför ifall vi bestämmer oss för att åka till ngt annat ställe. Tacksamma som vi är så säger vi att vi nog kommer stanna på denna pub och att han kan åka hem igen.
Vi inser när vi kommer in att vi inte har ngt bord att sitta vid och det är lite äldre människor och det var inte riktigt vad vi tänkt oss. Så jag ringer till min värdpappa igen och frågar honom om han kan komma tillbaka och guida oss till nästa ställe. Ja, det var pinsamt att behöva fråga om det när vi sagt att vi inte behövde,.
Nästa ställe verkade hur bra som helst. Vi möter en kille på gatan som talar om att deras pub har ett band som spelar ikväll och det var mycket ungt folk i lokalen. JAAA, Här stannar vi!
Vi kommer in och en annan snubbe vill se våra ID kort. ”vi tar inte emot utländska id kort här”
What? Till och med polisen godkänner utländska id kort,..
det var vårat nederlag för kvällen. Om vi ville komma in på puben var vi tvungna att ha med oss vårat pass,. Smart ide? Nej. Eller så kunde vi gå med vårat pass till biblioteket för att få ett papper på att det var vi,. ?? well,. Well.
Dock väntade min värdpappa på oss och vi fortsatte till nästa ställe där vi bara behövde köra förbi för att förstå att det var 50 + ,. Så vi beslutade att Town Pub kan bli ganska bra iaf och att det inte spelar ngn roll vart vi är,. För nu hade min värdpappa kört runt oss i 20 min. Vi gav honom priset ”Bästa värdpappa” vilket han nog nöjde sig med. Haha.
Vilken värdpappa kör runt sin au pair med hennes vänner, runt stan för att leta reda på en bra pub och diskutera hur vi på bästa sätt ska kommma in?? Haha.
Town pub var iaf perfekt för oss just då. Margaritas och tortilla chips med smält ost och spenat! Mums! Efter mycket skratt och ett antal drinkar begav vi oss mot Mc´donalds,. Janette var illa tvungen att ha en Big Mac även om hon var på ”diet”. Dock hade dom stängt restaurangen och hade bara drive-through öppen. Janette pratade med ngra bilar om att få uköppt en Big Mac och vi testade även att ”vara en bil” Dock ville inte personalen ta våran order så Janette slängde några fula ord och vi gick hem utan mat.

Lördag morgon sov jag ut till 11, åkte med tjejerna till Bagels shopen. Gott!
Ut mot en outlet affär och fynda lite. Köpte en mysgo hood för 20 dollar (org pris 98 dollar)
Mc’donalds och Donkin´Donuts på vägen mot ROLLER SKATING! Hittade knappt dit först, det låg i Newark, vilket inte är ett speciellt trevligt område. Skitiga områden och vi körde görbi en polisbil som hade hand om en snubbe,.
Skulle aldrig gå där själv om jag säger så, men vi hittade en mataffär där dom förklarade vägen.
Dom hade en härlig Roller Skating bana med DJ och disco. Vi var dock dom enda ”vita” där så till en början var det lite oroväckande. Även fast jag inte vill känna så har jag ändå den känslan i ryggmärgen och den fördommen. Det var svårare än vanliga skridksor och endel var grymt bra på att åka. Åka i par, åka baklänges, coola tricks. . mycket folk men mest barn och ungdomar. Jag fick sicksacka mellan folk, se upp för personer som genade över banan, Små pojkar på 6 år som åkte för första gången och åkte mot strömmen, folk ramlade, jag skrek till några gånger som man gör när man är nära att krocka,.
Ramlade själv några gånger och har blåmärke på knät, men lyckades till slut faktiskt få ett bra flow på mina fötter ;)

På vägen ut står det bilar på parkeringen med musik och det är ngra killar som gör coola dansmoves så vi stannade till och kollade. Ja, det var verkligen så amerikansk-film-aktigt det kan bli! När vi kör genom Newark, förbi slitna pubar, bilmeckar firmor och tvätt lokaler står en grymt vacker kyrka mitt i allt. Ser till min förvåning att den har samma "odjur"/monster som sticker ut sin hals från byggnaden. Precis som Notre Dame i Paris,. måste söka fakta om denna byggnad. Det känns omöjligt att ngt kan vara lika gammalt som Notre Dame i Amerika.
Vi stannade till på Mc´donalds igen. tog faktiskt en god havregryns gröt denna gång!
Vi var trötta men ville inte avsluta kvällen än, så vi begav oss till Town pub again ;)
Jag älskar Au pair livet när jag bara kan dra iväg med några vänner, ha bra musik i bilen. skratta, prata och göra en massa roliga aktiviteter tillsammans! NICE!

Första helgen som jag tycker gått ganska lagom sakta eftersom vi klämt in så mycket in den.
I morse pratade jag med lillebror Arvid som säger en mycket smart sak "Det är konstigt att du har morgon i Amerika och vi har kväll här" Vi pratade skotrar och han berättar att i deras slalombacke Tossa har dom köppt en ny. "En Arctic Albino" Är den Vit frågar jag. Nej gul och svart säger Arvid. Pappa skrattar och säger Arctic Alpine! Saknar honom mycket!
Dagen kvar och det innebär att jag ska jobba,. Dock kanske vännerna kommer äver och tittar på Superbowl. Amerikansk fotbolls final. Lät som en grymt bra ide och kolla matchen och beställa Chicken Wings, om dom inte hittar en restuarang som har ledigt bord. Är dock riktigt svårt för ALLA amerikanare ser Superbowl idag. Största sporten, största finalen, största dagen!

Finally done. Hörs av snart igen!
The Ark på iPoden och ska gå ut med Rebecca och Tyler i snön. Solen skiner.
Ha det :)







Janette vill ha en Big Mac!!


Arvid har tappat en tand! :)







Solen skiner!

Äntligen sol, äntligen lite varmare. Har dock hela Februari kvar med snöstormar,. 
Jag ångrar mig inte att jag for till USA som Au Pair, även fast vädret är tråkigt för tillfället.
Bland det bästa är att jag är rikare nu än hemma, även om jag tjänade mer pengar på Coop. Här kan jag shoppa för hela min lön och veta att jag får en ny lön om 7 dagar. Som tur är gör jag ju inte det,. än. kanske när vårshoppingen kommer ;) haha!
I dagsläget ber jag min värdmamma lägga in hälften av min lön på banken och ge hälften i cash till mig varje vecka.
Så då ser jag i börshen hur mycket jag har att göra av med.
Så jag har varje vecka råd med att shoppa, fika och tex bowla. Behöver inte bekymra mig om räkningar (inte ens gym eller telefon) och behöver inte handla mat, städa mitt rum eller oroa mig för att dagen ska gå ihop.
Man blir lite bortskämd ;)
Arbetet är inte spec svårt, gäller bara att vara glad hela dagen och ha endel av tålamod. Sen glider man över till fritiden med vänner. Nice!

I veckan har jag umgåtts mer på kvällarna. Känns skönt att vara på tillfriskning. En stuffy nose kan verkligen göra så man känner sig halvförlamad i hela kroppen. Var och kollade avsnitt av How I Met Your Mother hos Tanja, Varit med tjejerna på Starbucks och ikväll blir det nog att hälsa på Hannah.
Och nu vaknar kidsen efter 3 timmars nap. Väldigt ovanlig lång nap, vilket nog kommer resultera i sömnlös nap i eftermiddag. Dock ska dom ändå läggas i sängen. Dels för att inte sabba deras rutin och dels för att dom ändå kan ha en lugn stund utan så mycket siffror, bokstäver, sång och bus :)

Dags att byta blöja och hälsa på mina sötungar!
Ciao!

Pics!


RSS 2.0