Ej fungerande dator &**###??!!!!

min dator ar kapott! forvanar mig inte om den gar upp i rok snart!
Har formaterat om den,. vill anda inte funka som den ska,. ska ta tag i det problemet senare,. typ om tva veckor :) haha.

For i overmorgon kommer CHRISTOFFER!! jag ar alldeles exalterad! kommer nog inte kunna sova torsdag natt. som ett barn pa julafton :)

Vi ska sova pa Radisson bredvid Empire state building i helgen. Utforska NYC bara han och jag :)

Hade en galen helg i NYC och Philadephia, hade sa garna skrivit om det och lagga upp bilder! men jag har inte sa mycket tid nu nar jag planerar christoffers vecka,. och sa vill jag ha tillgang till min egen dator.
Men det var crazy! :D

Kommer inte uppdatera bloggen forran om ca 12 dagar :) Sen kommer det komma allt pa en gang ;)
PUSS OCH KRAM!! :)

Mina bokstaver ar inte tillrackliga..

haha.. ja, jag omformaterar min dator just nu, sa jag anvander min vardmammas dator vilket betyder - No swedish letters. Vill inte skriva for mycket utan dom viktiga bokstaverna eftersom det mixtras for mycket i min och din hjarna.
Forra fredagen var det 23 plus,. i mondags och idag har det snoat. i morgon ska det snoa,. jippii,. not.

I morse gjorde jag ett skriv test for korkortet. 50 fragor och du maste ha 40 ratt. jag fick 36,. well, det kostade bara 10 dollar och tog 2 timmar. Det tog inte 2 timmar att gora testet,. nejda, det tog bara 15. men du vet, dom har inget bra system har sa du far koa i timmar och vara overallt och ingenstans. Plus att arbetare som jobbar for the goverment inte kan bli sparkade, sa du kan ju tanka dig hur trevliga och aktiva dom ar. "Hej hopp jag tar kafferast, men jag sager inget. jag ger dom min omuntraste min och gar och sa far kunderna vanta" Dock var det stallet jag var pa bland det basta,. forsok att inte ga till regeringens lokaler.

Veckans kap: Telefon till mina besokare nar dom ar i USA for 10 dollar (62 kr) Sa slipper dom dyra rakningar nar dom kommer hem :)

HP software setup jobbar,. sa snart kan jag sakert skriva normalt igen.

Pojkvannen kommer nasta fredag!! GLAAAAAAD!! :D
puss <3


Silver Bay Baby!

Hej allihopa!
Här är det full rulle och jag skapar inte viktig blogg tid numera heller, med tanke på att detta inlägg kommer att sluta på 2 timmar :)
Jag lever! Jag mår toppen! Jag har dåligt samvete, för jag borde ha skypat med min familj oftare. Och skjuter åter igen det till nästa vecka. Så för att lätta mitt samvete lite får jag uppatera min blogg. Mamma och Pappa, Jag lever :)

Silver Bay collage weekend
Vi är två bilar som kör upp till norra New York. Vi lägger in våra Ipods och kör igång musiken. Vi Speed-dejtar på Highway:en, köper Coffe Latte på Starbucks och har fruktansvärt roligt! Vi möts dock av snö när vi kommer fram, vilket inte var lika roligt. Men stället var utmärkt vackert med en stor sjö och berg på andra sidan.
Vi Åt den godaste maten sendan vi kom till USA, sov i riktigt bra sovrum och hade en grymt nice weekend.
Det är bara Au Pairer som är där och vi tar mindre serösa kurser. Scrapbooking, Fotografering, Göra Glass, Resa i USA, Manage your life och en klass där vi bara diskuterade socialt liv i USA. Altså, lite för oseriöst för mig men ledarna var underbart roliga och jag hade grymt kul! Disco, snöbollskrig, kortleksspel, pyjamas party och en massa strunt fyllde upp fritiden mellan klasserna.
Kan inte vara lättare att ta 3 Credits!! Ska nog åka dit igen i Augusti. Bada, sola och ha en återigen grymt weekend.
Dock åker de flesta av mina vänner i Juni, då jag får besök av min familj :)
Vi skapade gruppen Group of Glen Ridge och jag är så otroligt glad över att tjejerna är tjejerna och att vi passar så bra ihop! Dom är underbara!

Igår var det St: Partics Day i USA. Det var parad för 250:e gången på 5th Ave och jag snabbspolade igenom det på Tv:en. Alla var klädda i grönt och hedrade Irland. Såg utsökta vyer av Irland i reklampauserna vilket var i stort sett det enda intressanta. Tror dock Paraden är roligare på Manhattan :)
Group of Glen Ridge bestämde sig iaf att ta sig upp på Eagle Rock med kaffe och Cupcakes och ha en fruktansvärd kul kväll med NYC som utsikt! En kväll kan inte bli bättre. Och jag hedrar dom igen-mina galna, underbara, skrattande vänner :)
Haha, Hannah kommer säkert läsa detta, men jag måste pika henne för att hon hade ett exalterat "Moment" när hon kom på vad vi allaihopa skulle kunna hitta på en awesome kväll.
- Scones!
Ännu roligare var att ingen forutom vi två svenskar visste vad hon pratade om!
Men visst Hannah, Scones kväll hade ju varit mysigt. Kanske nästa fredag? ;)

I helgen planerade vi D.C men vår kontakt skulle inte dit i helg. Så istället för at åka bil dit och sova gratis skulle vi fått ta bussen och ta in på hostel,. sååå.. vi sjkuter upp det ;)
Ska istället in till NYC och sova där en natt. Förhoppningsvis Shoppa, China Town, Sushi, Party och picnic i Central Park! :)

Avslutar inlägget med att IDAG den 18 March hade vi 22 grader varmt! SÅ JÄVLA SKÖNT!
Tog en promenad med Hannah på morgonen, men det var alledes för varmt i Jeans och sneakers, så det blev shorts och gladiator sandaler istället! Sedan träffade jag en nyinkommen Au Pair i gruppen som kom för två veckor sen från Frankrike. Jag tog med henne till Bagel shopen för att få testa sin första Bagel. Såklart så älskade hon det! :) Sedan tog jag en underbar löparrunda i parken i linne. Vinden är varm och solen är sådär behagligt bakom molnen. Tittar och ler åt alla människor som krypit ut ur vinterhusen och nu blomstrar. UNDERBART!


Fredag kväll. Jobbar framför Sex and The City med popcorn och körkorts test :)
Läser in mig på Japan också, Här i USA handlar allt om Charlie Sheen just nu,.

Saknar mina vänner hemma i Sverige! Älskar Kukkola och längtar efter min Pojkvän som kommer om 14 dagar :)


Silver Bay


Påväg upp mot Canada, nästan,.








Ice Cream making! Glass är bland det lättaste man kan göra!


,. och den blev supergod!











Fotograferings klass. Ta bilder från en oväntad eller annorlunda vinkel.
Detta är altså en tvålhållare som finns på de flesta offentliga toaletter :)

Almost Home again!




St. Partics Day!


GGR med NYC i bakgrunden ;)



NYC. Egentligen borde jag nte lägga upp denna bild eftersom den inte gör utsikten ALLS rättvisa,. men ni kan ju fantisera,. haha :)



Vilken onsdags natt!

Regnar ute. buhuu :(
Om det inte regnar för mycket i eftermiddag ska jag ta med kidsen ut i regnkappa och gummistövlar. haha. Ska bli kul och se hur dom reagerar!
Dels behöver jag luft också. Har jobbat 4 dagar 8-7 så jag börjar bli trött.
I morgon ska nästan hela au pair gänget åka till Silver Bay på college course weekend. Vi är 9 pers så det ska bli grymt kul, plus att vi får träffa en massa andra au pairer där. Först tänkte vi hyra bil för ingen hade bil men för några dagar sen så får både eric och tanja ha bil. Vilken lycka! Tar ca 3 timmar att köra dit och jag ser fram emot det :)
Är klar med mina hemläxor till kursen. SÅ skönt! Dock blir jag lite rädd för att börja plugga igen. Två uppsatser är för mycket.. haha! :)

Mitt värdbarn Rebecca på två år har dom senaste nätterna vaknat upp flera gånger och skrikit för att hon inte kan sova,. denna natt var dock värst. Hon vaknar vid 1 tiden och skriker av och till i två timmar,. Klagar 10 min,. lägger sig för att sova,. stiger upp när hon inte kan sova och klagar 10 min till. Vi vet att det inte är något mer än att hon bara vill att någon ska komma in och vi försöker att hålla oss för att inte gå in för att inte få henne van vid det. Min värdmamma gick ändå in för hon grät väldigt mycket,. och vad får hon till svars när hon möter Rebecca? Ett stort leende och skratt. Som vanligt.
Dock fortsätter hon iaf en timme till att gråta, sova, skrika, sova,.
Jag vaknar titt som tätt och hör på henne. Det låter verkligen hemskt och jag vill bara gå in och ta upp henne. Men jag vet att mina värdföräldrar ligger vakna och övervakar henne via monitorn så jag försöker sova iaf.
Stackars värdpappan som alltid stiger upp vid 3-4 tiden som inte fick sova alls, och så är han på jobbet 12 timmar per dag.

3 månader i USA,. om 3 veckor kommer Krille <3
Bokar Miami resa just nu med Maria och nästa helg blir det besök i D.C med Tanja och Sara. Det rullar på :)

Party i NYC!

Vart tusan har jag varit? haha.
Jag har haft för mycket att göra, dock inte så mycket roligt. Har gjort hemläxa till Au Pair collage weekend course som är nästa weekend och jag har fortfarande hälften kvar. Grymt tråkigt att lägga tid på att sitta vid datorn.
Tiden går så fort så man kommer inte ens ihåg vad man gjorde igår, eller ännu mindre förra veckan. Därför har jag svart att redogöra vad som hänt senast sist.
Vet dock att jag har the time of my life och insåg idag att detta kommer bli mitt roligaste år hitils!
Har grymma vänner, grym familj, grymma barn, bor i ett grymt område och nära ett grymt New York City!

Har varit här i tre månader och har bara 3x3 månader kvar vilket stressar mig lite så därför har jag gjort en bra plan för de kommane månaderna.

March
Philadellphia
Washington DC
April
Christoffer kommer
Maria från New Orleans kommer
Maj
Boston
Miami
Juni
Beach house med värdfamiljen
Faster, kusin och bror med flickvän kommer och hälsar på.

I går kväll firade vi Janettes birthday och gick ut i NYC. Första gången för mig, så jag var taggad!
Och jag var grymt glad för att jag inte gått ut i vintras för det hade varit svinkallt i högklackat och strumpbyxor. Nu kunde jag gå i bara en tröja över.
Vi gick in med en promotor (festfixare) så vi kom in fortare och billigare (betalade 10 dollar i inträde) och vi får gratis drinkar när vi kommit in. Det var en mindre ställe men packat men folk så det var kul! Ser också framemot att gå på ett riktigt stort ställe nästa gång men flera dansgolv och varierad musik. 
Vi dansade och pratade med en massa folk. Träffade svenska och danska au pairer, folk från  marocko, egypten, ukraina, usa. Blandad mix altså.
Vi var där till ca 4 och nästa stop var mc'donalds. Hälften av oss vinkae in en taxi och åkte dit, mitt gäng kände för att gå 12 block och några avenuer, vilket man inte gör så ofta. Tur att alla tog med platta skor!
Vi gick förbi Time Square som aldrig är folktomt. Ser oss själva filmade på en jätteskärm på byggnaden ovanför Forever 21. Kör några dans moves och fortsätter vidare till donken. Tar ngt att äta och sen vinkar vi in en taxi och åker hem till Glen Ridge. Sofie och jag slutar i sängen vid kl 5. SKÖÖNT!!
I morse vaknar jag och säger hejdå till sofie som ska med bussen vid 10 och sen går jag och lägger mig igen. kl 2 ringer Tanja och frågar om jag ska med och äta bagels NU. Yrvaken i pyjamas frågar jag om jag får 5 min på mig. Jag tänker inte slänga bort resten av söndagen i min säng. Slänger på mig ngt random och tar med mig en stor vattenflaska.
Bagels med ägg, kalkon och mazzarella ost var givet och mättande.
Sedan bar det av till bio, Hall Pass. Den var helt okej.
Jag kommer aldig se så mycket bio i mitt liv som jag kommer göra detta år. Passar så bra att åka iväg med gänget på lata söndagar!
Nu har jag avslutat kvällen framför tv:n och jobbat i hop lite extra barntimmar när mina värdföräldrar ville gå ut. Timmar som jag ska byta till lediga timmar istället för pengar, så jag kan ta mer semester!
Nu min favorit igen. Sängen!
kommer upp bilder från helgen senare ;)

RSS 2.0